Αγνώστου (σε μένα...) σοφού:

«Η κακία στον κόσμο δεν είναι αποτέλεσμα της κακίας των κακών αλλά της αδράνειας των καλών».

...υιοθέτηση-αντιγραφή υπό Kλαζομενίου του έλληνος

3/10/09

Ενός κακού δοθέντος,
μύρια έπονται...

* Το κακό δεν είναι (τόσο) που μπορεί το ΠΑΣΟΚ να προκύψει «αυτοδύναμο» από τις κάλπες... Το κακό είναι που ο Γιώργος ισχυρίζεται ότι μπορεί να πρωθυπουργέψει. Και το τρίς κακό ότι το Σύνταγμά μας είναι "πρωθυπουργικοκεντρικό", προβλέπει (στην ουσία) «ενός ανδρός αρχή».
* Το κακό δεν είναι (τόσο) που μετά τυχόν σοβαρή ήττα μπορεί ο Κώστας να αποχωρήσει (ή να ...τον αποχωρήσουν)... Το κακό είναι πως μετά έρχεται το μητσοτακέϊκο. Και το τρίς κακό ότι θα αρχηγέψει η Ντόρα, η γνωστή, τόσο μα τόσο επιτυχημένη Δήμαρχος Αθηναίων.
* Το κακό δεν είναι (τόσο) που το λιμάνι του Πειραιά το ανέλαβε η κινέζικη Cosco... Το κακό είναι που η εξηντάχρονη (ο Μάρξ να την κάνει...) κομμουνιστική "Λαϊκή" Κίνα έχει αποδειχτεί ένας από τους πιό στυγνούς και ανελέητους καπιταλιστές. Και το τρίς κακό ότι το ΚΚΕ κάνει ...τουμπεκί ψιλοκομμένο.
* Το κακό δεν είναι (τόσο) η κάκιστη κατάσταση της Ελληνικής Οικονομίας... Το κακό είναι, αν το  ΠΑΣΟΚ να προκύψει «αυτοδύναμο», την διαχείρισή της μπορεί να την αναλάβει η κα. του κου. πρώην "τσάρου" της Οικονομίας Γεράσιμου, με, προφανώς, παρόμοιες αντιλήψεις... Και το τρίς κακό ότι θα θελήσει να τις ξαναεφαρμόσει...
* Το κακό δεν είναι (τόσο) που αύριο 4-10 η ΝΔ έχει γενέθλια, κλείνει 35 χρόνους...  Το κακό είναι που, αν υποστεί βαριά ήττα μπορεί να μην αποσώσει να ζήσει τον 36° της... Και το τρίς κακό ότι από την τούρτα γενεθλίων μεγάλο κομμάτι μπορεί να φαέι ο Μαυροτζαφέρης.
* Το κακό δεν είναι (τόσο) που μπορεί το ΛΑΟΣ να έρθει 4° κόμμα...  Το κακό είναι που θα ξαναεκλεγεί ο Μπουμπούκος...  Και το τρίς κακό ότι θα εκλεγούν και αρκετά άλλα μαύρα μπουμπούκια.

3 σχόλια:

...Ατακαδόρ είπε...

Τόση κακία...

Και μετά λες ότι φοβάσαι ανταγωνισμό από μένανε!

Δεν έχεις γνώθι σαυτόν φίλε μου.

Άντε... ΚΑΚΗ ΨΗΦΟ!
{αλλά καλό Σαββατοκύριακο!)

Skouliki είπε...

οπως και να το δεις εμεις χαμενοι θα ειμαστε καλο σκ

Κλαζoμένιoς είπε...

Πείτε ό,τι θέλετα..., κακά παιδιά και κορίτσια.

Την ανακήρυξή μου ως (μετά Χριστόν) ΠΡΟΦΗΤΗ, δεν θα καταφέρετε να την εμποδίσετε!