Αγνώστου (σε μένα...) σοφού:

«Η κακία στον κόσμο δεν είναι αποτέλεσμα της κακίας των κακών αλλά της αδράνειας των καλών».

...υιοθέτηση-αντιγραφή υπό Kλαζομενίου του έλληνος

10/2/08

Habemus και ...παπά μ' και Papam!

Δεν πιστεύω να είσαστε τόσο αχόρταγοι και να θέλατε να είχαμε ήδη, ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ, και Πρόεδρο των ΗΠΑ...

Δεν Habemus νέο πλανητάρχη αλλά ΚΑΙ νέο ...αρχι-παπά έχουμε στην Εκκλησία πάσης Ελλάδος (... 'ντάξει, όχι ακριβώς πάσης... τής λείπουν κάτι κομμάτια... αλλά ποιός δίνει σημασία σε λεπτομέρειες) ΚΑΙ νέο πρόεδρο του ΣΥΝ habemus!

Να είμαστε ευχαριστημένοι.

Και στίς δύο περιπτώσεις ούτε κάνα φοβερό ξεκατίνιασμα προηγήθηκε, όπως π.χ. στο ΠΑΣΟΚ τρείς μήνες πρίν, και, κατά πώς λένε, συνετά άτομα εκλέχτηκαν.

Ο καιρός θα δείξει.

Κατά τα ειωθότα εγώ πρέπει να δώσω τις κακές συμβουλές μου στους, ας ευχηθούμε, σιδεροκέφαλους! Τέτοιο κεφάλι πρέπει νά 'χουνε γιατί θα τούς πέσουν ΠΟΛΛΕΣ ΚΟΤΡΩΝΕΣ πάνω. Θυμηθείτε το.

Αμην αμήν λέγω υμίν, τάδε έφη Κλαζομένιος τοις νεοαναδειχθείσι ταγοίς:

Μακαριώτατε Ιερώνυμε,
ελπίζω να έχεις το τριπλό γιατρικό για την οξεία καμερίτιδα, την οξύτερη κοσμικίτιδα και την οξύτατη καλαμοκαβαλίτιδα από τις οποίες έπασχε ο προκάτοχος και τις οποίες δυστυχώς είχε «κολλήσει» στα πλείστα όσα μέλη του σεπτού Κλήρου, που τελευταία ως σηπτός (ή και σεσηπώς) μάλλον έφερνε...


Ελλογιμώτατε Αλέξιε,
ελπίζω εσύ να έχεις το άλλο τριπλό γιατρικό για την οξεία εργατικίτιδα, την οξύτερη ομφαλοσκοπικίτιδα και την οξύτατη μπλαμπλακίτιδα που εδημεί χρόνια τώρα στα χωράφια σας, τα οποία, όσο επεκτείνονται, αν παραμένουν άσθενούντα, τόσο πιό επικίνδυνα θα είναι.


Ο έχων ώτα ακούειν, ακουσάτω τον Κλαζομένιον. Κέρδος θά 'χουμ' όλοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: