Αγνώστου (σε μένα...) σοφού:

«Η κακία στον κόσμο δεν είναι αποτέλεσμα της κακίας των κακών αλλά της αδράνειας των καλών».

...υιοθέτηση-αντιγραφή υπό Kλαζομενίου του έλληνος

4/5/09

H λέσχη του βουνού-"ζωγραφιά" {Bilderberg Club λαϊκιστί...}

H λέσχη του βουνού-"ζωγραφιά" ή του βουνού με τις ζωγραφιές ή του ζωγραφιστού βουνού (τα γερμανικά μου δεν είναι και τόσο σπουδαία...) θα συνεδριάσει φέτος (14-16 τρέχοντος) στην Αθήνα. Χαρά εμείς...
Θα ανάψουν οι οθόνες από Λιακόπουλο, Παπαθεμελή, Καρατζαφέρη και άλλους εθνοπρεπείς, ειδικευμένους στο ξεσκέπασμα των συνωμοσιών κατά του περιούσιου έθνους μας.
Θα έχουμε να γελάμε για κάμποσες μέρες, ξεχνώντας ίσως το μαύρο μας το χάλι, τον Παυλίδη, τον Αγιοζωνίτη Εφραίμ, {που κυκλοφορεί και με το ψευδώνυμο Βατοποφσιόρ} και άλλα τέτοια κακά συναπαντήματα.

Επειδή όμως εκτός από το:
«Η δύναμη στον άνθρωπο είναι το πορτοφόλι»
ισχύει και το:
«Η ΓΝΩΣΙΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΜΙΣ»

ψαρέψαμε και παραθέτουμε μερικά ιστορικοπολιτικά στοιχεία.

1. Επισήμως δεν λέγεται Bilderberg Club αλλά Bilderberg Group.
2. Πήρε το ονομά της από το ξενοδοχείο που συνεδρίασε για πρώτη φορά στο Οοστερμπεεκ της Ολλανδίας.
3. Ιδρύθηκε το 1954 από έναν Joseph Retinger, που έπεισε τον πρίγκηπα Βερνάρδο {βασιλικό σύζυγο της Τζουλιάνας της Ολλανδίας} να προεδρεύσει αλλά και τον τότε επικεφαλής της CIA W.B. Smith να βάλει το ...χεράκι του.
4. Μετέχουν 2 άτομα "επιρροής" {πολιτικοί, επιχειρηματίες, τραπεζίτες} από κάθε χώρα της "δυτικής" Ευρώπης, τις ΗΠΑ και τον Καναδά. Ένα αλλοιώτικο «ΝΑΤΟ» είναι δηλαδή.
5. Στις ετήσιες συνεδριάσεις μετέχουν μόνον όσοι προσκαλούνται κάθε φορά, οι οποίοι δεσμεύονται {δεν είναι γνωστό αν ...ορκίζονται κιόλας} να μην αποκαλύψουν τα συζητούμενα στην πλέμπα...
6. Συνεδριάζει κάθε χρόνο σε μιά χώρα της Ευρώπης και κάθε 4 χρόνια στις ΗΠΑ ή τον Καναδά.
7. Συνεδρίασε όλα αυτά τα χρόνια εκτός από το 1977, διότι την προηγούμενη χρονιά, το 1976, η ολλανδική κυβέρνηση είχε κάνει τσακωτό, τον, μέχρι τότε ΜΟΝΙΜΟ, επί 23 χρόνια, ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΛΕΣΧΗΣ, πρίγκηπα Βερνάρδο να δωροδοκείται από την Lockheed με 10 εκατομμύρια δολλάρια {τί φτήνεια...} για να προτιμηθούν τα αεροπλάνα της από το ολλανδικό Υπουργείο Άμυνας {*}, οπότε πάθανε ...κολούμπρα οι μπιλντερολεσχίτες και χρειάστηκαν ένα χρόνο για να βρουν άλλον πρόεδρο.
8. Δεν έχω καταφέρει ώς τώρα να βρώ αν και ποιοί άλλοι που έχουν συμμετάσχει έχουν πιαστεί δωροδοκούμενοι. Μόλις το εντοπίσω, θα σάς το ...εκμυστηρευτώ.
9. Στις συνεδριάσεις απαγορεύεται κάθε δημοσιότητα και στα πρακτικά που τηρούνται ΔΕΝ αναγράφεται το όνομα των ομιλητών, μόνον η άποψή τους. Πλήρης ανευθυνότητα δηλαδή.
10. Η σοβαρότητα της Λέσχης αποδεικνύεται, πέρα από την 23χρονη προεδρεία του ξεφτιλισμένου βασιλικού συζύγου, από την πρόσκληση να συμμετάσχει -τρείς (3) φορές μάλιστα!!!- ο «δικός μας» κ. Πάγκαλος.
11. Μην τρώτε αμάσητο ό,τι συνωμοσιακό σάς σερβίρουν. Απλώς, όπως κάθετί κλειστό, ΒΡΩΜΑΕΙ και η διαβόητη Λέσχη. Δεν ήταν δυνατόν να ξεφύγει από τον απαράβατο κανόνα...

. . . . . . . . . . . . . .
{*} Είχε γίνει μεγάλη διεθνής πλάκα τότε γύρω από το ερώτημα: Τί τα ήθελε ο κωλόγερος τα λεφτά, κρυφά από την γυναίκα του την βασίλισσα Τζουλιάνα, που θεωρούνταν η πλουσιώτερη γυναίκα του πλανήτη τότε;;;
Πού και πώς θα τα ξόδευε τόσα λεφτά, βασιλικός σύζυγος αυτός, που οι κινήσεις του, εκ των πραγμάτων, παρακολουθούνταν στενά;;;
Πολλά ανέκδοτα κυκλοφόρησαν για τον υπέργηρο βασιλικό σύζυγο, βγήκε πολύ γέλιο...
Γλίτωσε πάντως τη φυλακή, επιστρέφοντας τα χρήματα στο Ολλανδικό Δημόσιο. Δεν έγινε γνωστο το ΠΩΣ τα επέστρεψε: Μέσα σε κουτιά Pampers ή Babylino, που ίσως χρησιμοποιούσε ο ίδιος, μέσα σε βαλίτσα Delsey, μέσα σε Samsonite ή με κωδικό ελβετικής Τράπεζας;;; Μυστήριο! Ας το ψάξει ο δαιμόνιος Λιακόπουλος, ο Χαρδαβέλλας ή ο Γκιούλογλου.

4 σχόλια:

Ναπoλέων είπε...

Κλαζομένιε,
μού έγινες και ...ιστορικός τώρα;;;

Θα θυμώσει ο Λωτοφάγος!

Μού άρεσε όμως και θα το «διαβιβάσω αρμοδίως»...

Πάντα τέτοια
αγάπη - αφοπλισμός -ειρήνη
Ναπολέων

Λωτοφάγος είπε...

Δεν θέλω αηδίες! Τι εννοείς λέγοντας "η σοβαρότητα της Λέσχης αποδεικνύεται [...] από την πρόσκληση να συμμετάσχει -τρείς (3) φορές μάλιστα!!!- ο «δικός μας» κ. Πάγκαλος";
Όταν κουράζονται να διευθύνουν τις τύχες του κόσμου, θέλουν και λίγη ψυχαγωγία. Κάτι σαν τον τζουτζέ του βασιλιά!
Πολύ ωραίο το κείμενο! Αλήθεια, τι θα τα έκανε τόσα λεφτά ο γερο ξεμωραμένος; Με άφησες με την απορία.
Και μην ακούς τον Ναπολέοντα: χαίρομαι πολύ όταν μου θυμίζουν ιστορικά γεγονότα! Διορθώνομαι (που έλεγε κι ο μούτσος στους "Δέκα μικρούς Μήτσους"). Χεχε!

akrat είπε...

ουφ ουφ
καλημέρα
αγχώθηκα..

Κλαζoμένιoς είπε...

Περίμενα..., περίμενα..., περίμενα...

Μπας και κάποιος από εσάς τους "εξπέρ" των βαθυστόχαστων πολιτικοοικονοκοινωνικών αναλύσεων εντοπίσει το ΜΕΓΑΛΟ ΜΥΣΤΙΚΟ της συνάντησης της λεσχάρας στην Αθήνα...

Τίποτε! Άχνα...

Ντίπ άχρηστοι είστε! Φράγκο δεν αξίζετε!
Δεν καταλάβατε ότι η «σύνοδος» κανονίστηκε να συμπέσει με την Γιουροβύζιον για να μην της δώσει κανείς ούτε τοσοδούλα σημασία και όλα όσα συζήτησαν και αποφάσισαν για το μέλλον του κόσμου, οι συνωμοσίες που για μιά ακόμα φορά εξύφαναν εν κλειστώ και παραβύστω, όπως πάντα, να μείνουν έτσι.

Πού 'σαι παλιόφιλε Καφέ Νταν να τα ιλλουμινάρεις όλα...
------------
Υ.Γ.
Αυτή ειδικά όμως εμένα ως Γιουρομπούτιον μού φάνηκε.
Κάνω λάθος;;;