Αγνώστου (σε μένα...) σοφού:

«Η κακία στον κόσμο δεν είναι αποτέλεσμα της κακίας των κακών αλλά της αδράνειας των καλών».

...υιοθέτηση-αντιγραφή υπό Kλαζομενίου του έλληνος

3/10/09

Ενός κακού δοθέντος,
μύρια έπονται...

* Το κακό δεν είναι (τόσο) που μπορεί το ΠΑΣΟΚ να προκύψει «αυτοδύναμο» από τις κάλπες... Το κακό είναι που ο Γιώργος ισχυρίζεται ότι μπορεί να πρωθυπουργέψει. Και το τρίς κακό ότι το Σύνταγμά μας είναι "πρωθυπουργικοκεντρικό", προβλέπει (στην ουσία) «ενός ανδρός αρχή».
* Το κακό δεν είναι (τόσο) που μετά τυχόν σοβαρή ήττα μπορεί ο Κώστας να αποχωρήσει (ή να ...τον αποχωρήσουν)... Το κακό είναι πως μετά έρχεται το μητσοτακέϊκο. Και το τρίς κακό ότι θα αρχηγέψει η Ντόρα, η γνωστή, τόσο μα τόσο επιτυχημένη Δήμαρχος Αθηναίων.
* Το κακό δεν είναι (τόσο) που το λιμάνι του Πειραιά το ανέλαβε η κινέζικη Cosco... Το κακό είναι που η εξηντάχρονη (ο Μάρξ να την κάνει...) κομμουνιστική "Λαϊκή" Κίνα έχει αποδειχτεί ένας από τους πιό στυγνούς και ανελέητους καπιταλιστές. Και το τρίς κακό ότι το ΚΚΕ κάνει ...τουμπεκί ψιλοκομμένο.
* Το κακό δεν είναι (τόσο) η κάκιστη κατάσταση της Ελληνικής Οικονομίας... Το κακό είναι, αν το  ΠΑΣΟΚ να προκύψει «αυτοδύναμο», την διαχείρισή της μπορεί να την αναλάβει η κα. του κου. πρώην "τσάρου" της Οικονομίας Γεράσιμου, με, προφανώς, παρόμοιες αντιλήψεις... Και το τρίς κακό ότι θα θελήσει να τις ξαναεφαρμόσει...
* Το κακό δεν είναι (τόσο) που αύριο 4-10 η ΝΔ έχει γενέθλια, κλείνει 35 χρόνους...  Το κακό είναι που, αν υποστεί βαριά ήττα μπορεί να μην αποσώσει να ζήσει τον 36° της... Και το τρίς κακό ότι από την τούρτα γενεθλίων μεγάλο κομμάτι μπορεί να φαέι ο Μαυροτζαφέρης.
* Το κακό δεν είναι (τόσο) που μπορεί το ΛΑΟΣ να έρθει 4° κόμμα...  Το κακό είναι που θα ξαναεκλεγεί ο Μπουμπούκος...  Και το τρίς κακό ότι θα εκλεγούν και αρκετά άλλα μαύρα μπουμπούκια.

4 σχόλια:

...Ατακαδορος είπε...

Τόση κακία...

Και μετά λες ότι φοβάσαι ανταγωνισμό από μένανε!

Δεν έχεις γνώθι σαυτόν φίλε μου.

Άντε... ΚΑΚΗ ΨΗΦΟ!
{αλλά καλό Σαββατοκύριακο!)

Skouliki είπε...

οπως και να το δεις εμεις χαμενοι θα ειμαστε καλο σκ

Ν.Α. Λάμπης είπε...

Μην σάς τρώει η αγωνία μέχρι αύριο!

Πηγαίνετε στο
http://5monkeysbrain.blogspot.com

για να δείτε το{*} Υπουργικό Συμβούλιο!

- - - - - -
{*} πρέπον

Κλαζoμένιoς είπε...

Πείτε ό,τι θέλετα..., κακά παιδιά και κορίτσια.

Την ανακήρυξή μου ως (μετά Χριστόν) ΠΡΟΦΗΤΗ, δεν θα καταφέρετε να την εμποδίσετε!