Αγνώστου (σε μένα...) σοφού:

«Η κακία στον κόσμο δεν είναι αποτέλεσμα της κακίας των κακών αλλά της αδράνειας των καλών».

...υιοθέτηση-αντιγραφή υπό Kλαζομενίου του έλληνος

31/1/11

Είναι για το Άσυλο {ανιάτων} η κοπέλλα...

Η κα Άννα Διαμαντοπούλου {η οποία εκτός από μέλος της διαβόητης και διεφθαρμένης "Λέσχης Μπίλντερμπεργκ"(*) είναι και υπουργός Παιδείας} πήρε ...αμπάριζα από την πρόσφατη κατάληψη μη λειτουργούντος τμήματος της Νομικής Σχολής από μετανάστες και ξεσπάθωσε ΥΠΕΡ του πανεπιστημιακού ασύλου, με προτάσεις για πλήρη αστυνόμευσή του από υπηρεσία άσχετη με τις πανεπιστημιακές αρχές αλλά και «υπεράνω» από αυτές.

Μην τήν κακολογήσετε! Ακολουθεί την πάγια ΠΑΣΟΚική πρακτική που θεμελίωσε ο αείμνηστος «χαρισματικός» πρωθυπουργός-πατέρας του σημερινού πρωθυπουργού και η οποία ακολουθείται απαρέγκλιτα τόσο από το γυιό-πρωθυπουργό, όσο και από πληθώρα άλλων της παρέας του:
Την πλήρη αναστροφή των εννοιών.
Έτσι η ΑΤΑ δεν καταργήθηκε αλλά «ετεροχρονίστηκε» ...εις τους αιώνας και οι αμερικάνικες βάσεις έφυγαν μένοντας, για να αναφέρουμε μόνον δύο από τα πολλά όμοια παραδείγματα κοροϊδίας του λαού από τον «χαρισματικό» ηγέτη.
Ο πιστός μιμητής γιός του σήμερα σώζει την Ελλάδα καταστρέφοντάς την και ξεπουλώντας τα πάντα... {εργάζεται σκληρά και άοκνα ο Παμπούκης επ' αυτού...}.

Η κα Άννα Διαμαντοπούλου λοιπόν, ακολουθώντας αυτά τα «πατήματα», ξεσπάθωσε ΥΠΕΡ του πανεπιστημιακού ασύλου αλλά αυτά που λέει σημαίνουν όχι την κατάργηση απλώς του ασύλου, αλλά την πλήρη και αποκρουστική αστυνόμευση των Πανεπιστημίων με έλεγχο ταυτοτήτων εισερχομένων και άλλα πολλά απολύτως φασιστικά... συγγνώμην μπιλντερμπεργικά ήθελα να πώ.
Θεωρώντας ότι αφού κοροϊδευτήκαμε τόσα χρόνια απ' τον «μεγάλο», εύκολο είναι να μάς κοροϊδέψει κι η ίδια επιμένοντας ότι είναι ΥΠΕΡ του ασύλου.
Είναι για το Άσυλο η κοπέλλα.
+ + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + +
(*) Για τον διεφθαρμένο ιδρυτή και επί 21 χρόνια πρόεδρο της "Λ.Μπ." δείτε το πρόσφατο «ποστ» του "ΑΤΡΕΑ" {atrefs.blogspot.com}

3 σχόλια:

Λωτοφάγος είπε...

Και για να το δούμε αυστηρώς οικονομικά, είναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ και ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟ να κόβει τον μισό προϋπολογισμό των ΑΕΙ, για να τα δώσει στις ιδιωτικές εταιρείες αστυνόμευσης!

Κλαζoμένιoς είπε...

Tί να τήν κάνεις την γνώση άμα δεν νοιώθεις ασφαλής;;;
Ή, καλλίτερα, εξ-ασφαλισμένος;;;
Ή, ακόμα καλλίτερα, εξω-σφαλισμένος;;;

Το securitάσυλο είναι ο πόθος μας!

Την ασφάλεια του γνωστικού δεν μπορεί να τήν διανοηθεί η κόπέλλα...

Γιαυτό είναι για το Άσυλο, που λέω...

akrat είπε...

είναι απίστευτοι

αυτό μόνο..