Αγνώστου (σε μένα...) σοφού:

«Η κακία στον κόσμο δεν είναι αποτέλεσμα της κακίας των κακών αλλά της αδράνειας των καλών».

...υιοθέτηση-αντιγραφή υπό Kλαζομενίου του έλληνος

22/12/11

Ο τουφεκισμός των επικουρικών συντάξεων
αναβλήθηκε για τις 15 Γενάρη 2012

...γιαυτό μη τρέξετε, χρονιάρες μέρες, να δείτε και να «χαρείτε» την εκτέλεση των εγκληματικών Επικουρικών Ταμείων, που ευθύνονται για την κρίση της αγαπημένης μας πατρίδας!
Οι σωτήρες μας την ανέβαλαν για 25 μέρες. Από χριστιανική πραότητα. Ο κ. Σαμαράς π.χ. δεν άντεχε να δηλητηριάσει χριστουγεννιάτικα το ελληνοχριστιανικό ευσεβές πλήρωμα με έναν τουφεκισμό εγκληματιών.
Όπως είναι ευρέως γνωστό οι σπαγγοραμένοι αυτοί εγκληματίες, που ευφημιστικά αποκαλούνται "Επικουρικά Ταμεία", μάζευαν χρόνια και χρόνια τα λεφτά των τίμιων εργαζομένων και πέρα από κάτι ψιλοσυντάξεις που έδιναν, τα άφηναν να λιμνάζουν, τα συσσώρευαν δημιουργώντας αντιαναπτυξιακά αποθέματα για να μπορούν να πληρώνουν συντάξεις και στο μέλλον.
Επενέβη το φιλεργατικό σοσιαληστρικο-νεοσυντηρητικό κράτος και -μέσω των διορισμένων διοικήσεών τους- τα υποχρέωσε να επενδύσουν τα αποθέματα αυτά ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΑ σε ομόλογά του -(σο)δομημένα και μη- για νά 'χουν οι υπουργοί την ευχέρεια να τα'ί'ζουν τους συμβούλους τους και "κολλητούς" τους, επιτελώντας έτσι ύψιστο κοινωνικό έργο.
Τώρα που εξανεμίστηκαν τα αποθέματα και τα εν λόγω εγκληματικά Ταμεία δεν έχουν αρκετά λεφτά για να υποστηρίξουν το κοινωφελές υπουργικό έργο αλλ' ούτε καν για τις επικουρικές ψιλοσυντάξεις, η εθνοσωτήρια κυβέρνησή μας αποφάσισε την εκτέλεσή τους.
Εύγε!
Αποκαθίσταται το Αίσθημα Δικαίου των πολιτών, όταν εκτελούνται τέτοιοι εγκληματίες!

3 σχόλια:

ria είπε...

ωχ, και θέλω μονο 13 χρόνια ως τη σύνταξη...

χρόνια πολλά με υγεία και αγάπη!

akrat είπε...

καλημέρα και χρόνια πολλά

μας τα έχουν φάει σε μεγάλο βαθμό έτη πολλά...

Ν.Α. Λάμπης είπε...

Πήρε μικρή αναβολή....