Αγνώστου (σε μένα...) σοφού:

«Η κακία στον κόσμο δεν είναι αποτέλεσμα της κακίας των κακών αλλά της αδράνειας των καλών».

...υιοθέτηση-αντιγραφή υπό Kλαζομενίου του έλληνος

14/3/12

Μάλθους, Καλλιθέα, Καταστατικά
...κ.ά.κ.σ.
{και άλλα κακά συναπαντήματα}

* Οι ιστορικές μου γνώσεις δεν είναι επαρκείς για να διερευνήσω και να σάς παρουσιάσω την σχέση πού μπορεί να έχει ο Μάλθους[¹] με την Καλλιθέα. Και ειδικά το ΙΚΑ της.
Όμως δεν μπορεί!!!
Κάποια σχέση πρέπει να έχουν!!!
Πώς αλλοιώς θα έπεφτε τόση γονιμότητα (και υπερπληθυσμός) εκεί, αν δεν είχαν σχέση;;;
Άδικα σύρονται στον βόρβορο της λαϊκής καταφρόνιας άτομα που τίποτε περισσότερο ή χειρότερο δεν έκαναν από την ενίσχυση-προώθηση της γονιμότητας του Έθνους!
Το οποίο Έθνος, όπως είναι γνωστό, πάσχει από προϊούσα γήρανση, την βασικότερη[²] αιτία κατάρρευσης των αποθεματικών των Ασφαλιστικών Ταμείων.
Μπορεί να ήταν κάπως υπερβολική η χορήγηση 5 (πέντε) επάλληλων επιδομάτων τοκετού σε άτεκνη κυρία, όμως σκεφτείτε πόσο μεγάλη ώθηση πρέπει να έδωσε η πράξη τους αυτή στην διάθεση των Ελληνίδων να τεκνοποιήσουν, αποτρέποντας τον αντι-μαλθουσιανό κίνδυνο!!!

* Έχοντας όμως πάρει ΕΙΔΙΚΑ μαθήματα ...καταστατικολογίας, από τον ιδρυτή του "Παρατηρητή της Ηπείρου", ο οποίος σεμνύνεται να δηλώνει "καταστατικολόγος" χωρίς να έχει ιδιαίτερες νομικές γνώσεις,  μπορώ να σάς διαβεβαιώσω ποιά είναι η σχέση του -όποιου...- καταστατικού με το ΠΑΣΟΚ[³] και τις επικείμενες ενδοκομματικές «εκλογές» προς ανάδειξη ως αρχηγού του ...μοναδικού υποψηφίου:
Απολύτως καμμία.
Από την ίδρυσή του έως και σήμερα ως χαρτί για το σκούπισμα ενός συγκεκριμένου σημείου του σώματος του αρχηγού (ή της αρχηγικής "ομάδας"...) χρησιμοποιούνταν.
Με αναμφισβήτητη απόδειξη τότε, το 1975, που ο «χαρισματικός» ιδρυτής του είχε βάλει τους 9 (εννιά) του Δ.Σ. της ΠΑΣΠ να διαγράψουν τους υπόλοιπους ...16 (δεκάξη) οι οποίοι είχαν τολμήσει να διατυπώσουν κάπως ανεξάρτητες απόψεις για την πορεία της Οργάνωσης.

* Κατά τα άλλα ο ...πρεμουριαμένος Σαμαράς τραβάει ακάθεκτος προς την πρωθυπουργία, την οποία νομίζει ότι θα του προσκομίσει η επικείμενη εκλογική διαδικασία.
Εμφανίζεται -αλαζωνικώτατα- σίγουρος για «αυτοδυναμία», τρομάρα του..., παρότι τού 'φυγαν 18 (δεκαοχτώ) και ο Καμμένος προβάλλει απειλητικός για να εισπράξει αυτός (και όχι η ΝΔ) την καρατζαφέρεια πτώση.
Αναρωτιέστε γιατί 18 και όχι 23 που διέγραψε;;;
Μα οι πέντε από τους εικοσιτρείς, ως μετανοημένες Μαγδαληνές (μέρες πού 'ρχονται...) τον ψήφισαν τον "εφαρμοστικό" νόμο της νέας δανειακής εξαθλίωσης, παρότι είχαν καταψηφίσει τον βασικό νόμο... Οπότε δημιούργησαν τις προϋποθέσεις για επάνοδο στο μαντρί.
+ + + + + + + + + + + + + + + + + +
[¹] Οικονομολόγος-αναπτυξιολόγος-πληθυσμολόγος ...αγγλοπαπάς {1766-1834}
[²] Βασικότερη ΜΕΤΑ την καταλήστευσή τους από τα λαμόγια και τα {σο}δομημένα -και τώρα κουρεμένα!- ομόλογα
[³] Αλλά και άλλα κόμματα... μην τό χαλάμε...

1 σχόλιο:

akrat είπε...

ικα

δεη

οσονούπω...