Αγνώστου (σε μένα...) σοφού:

«Η κακία στον κόσμο δεν είναι αποτέλεσμα της κακίας των κακών αλλά της αδράνειας των καλών».

...υιοθέτηση-αντιγραφή υπό Kλαζομενίου του έλληνος

26/1/13

Σκληρό κυβερνητικό χτύπημα στην ανεργία!
Ιδρύονται στρατολογικά γραφεία
και κατασκευάζονται νέες φυλακές παντού!

@ Μετά το απρόσμενα γρήγορο αποτέλεσμα της επιστράτευσης στο Μετρό, το οποίο λειτούργησε άψογα μέσα σε 2 (δύο) ώρες, αξιόπιστη πηγή μου προσκείμενη σε κύκλους του Μεγάρου Μαξίμου, μέ πληροφόρησε ότι ο απο-φασιστικός κ. Σαμαράς, έδωσε εντολή να χτυπηθεί η ανεργία με την ίδρυση στρατολογικών γραφείων σε όλες τις πόλεις και κωμοπόλεις της Επικράτειας. Έτσι η έκδοση-επίδοση των "φύλλων πορείας" θα είναι ταχύτατη και ο χρόνος «μπουζουριάσματος» των απεργών θα μειωθεί στο ελάχιστο.
Κάθε γραφείο θα απασχολεί από 10 έως 50 υπαλλήλους, αναλόγως του πληθυσμού κάθε πόλης, οπότε υπολογίζεται η ανεργία να μειωθεί κατα 20 έως 25 χιλιάδες άτομα, νεώτερα κυρίως.
Τα στρατολογικά γραφεία θα εξοπλιστούν με τα πιό σύγχρονα ηλεκτρονικά μηχανήματα σύνταξης-εκτύπωσης-φακελώματος των "φύλλων πορείας" και οι σχετικές επειχειρήσεις πώλησης τέτοιων μηχανημάτων «τρίβουν τα χέρια τους» για τον ανέλπιστο τζίρο που θα πετύχουν.
Οι ίδιοι κύκλοι του Μεγάρου Μαξίμου εκτιμούν ότι αυτό θα ενισχύσει ακόμα περισσότερο την Εθνική Οικονομία και θα δημιουργηθούν πρόσθετες ευκαιρίες απασχόλησης.
Σχετική θριαμβολογική ανακοίνωση αναμένεται να κάνει τόσο ο κ. Ρεντίκογλου όσο και ο κ. Βούρτσας εντός των ημερών.
Άλλη αξιόπιστη πηγή μου, προσκείμενη σε κύκλους της Αγίου Κωνσταντίνου αυτή, μού εμπιστεύθηκε ότι η ΔΗΜΑΡ διαφωνεί ΚΑΘΕΤΑ με την επιστράτευση αλλά θα συνεχίσει να υποστηρίζει την κυβέρνηση για να σωθεί η Ελλάδα.
Τρίτη αξιόπιστη πηγή μου, προσκείμενη σε κύκλους της Ιπποκράτους αυτή, μού είπε ότι το «όλον ΠΑΣΟΚ» εκτιμά πως ο κ. Σαμαράς εξαντλεί πολύ γρήγορα την "αντιπαροχή" διάσωσης του κ. Βενιζέλου από την παραπομπή για την "λίστα Λαγκάρντ", προωθώντας επιστρατεύσεις που είναι ενάντιες στην "φιλοσοφία" του ΠΑΣΟΚ.
@ Στουρναροσταϊκουραϊκοί κύκλοι διαδίδουν τελευταίως ότι τα γκεσέμια τους εξετάζουν με πολύ μεγάλο σκεπτικισμό την αυξανόμενη υστέρηση είσπραξης φόρων και προστίμων που παρατηρείται.
Προβληματίζονται μήπως τα "υποκείμενα" -κατ' άλλους "υποζύγια"- της φορολογίας πλησιάζουν πλέον πολύ στο τελικό στάδιο του γαϊδάρου του Χότζα, που ναι μεν συνήθισε να τρώει ολοένα και λιγότερο αλλά στο τέλος ψόφησε.
Γιαυτό κλυδωνίζονται ανάμεσα στην επιβολή αυστηρότερων ποινών για όσα υποζύγια δεν πληρώνουν φόρους και πρόστιμα και την μείωση του ρυθμού της μείωσης της μερίδας χόρτου που χορηγείται σε ωρισμένα υποζύγια, όπως αυτά του "κύκλου εστίασης", μέσω της μείωσης του ΦΠΑ, μήπως κι αποφευχθεί το μοιραίο (και για τους ίδιους...) τέλος.
Δεν αποκλείουν βεβαίως την παράλληλη θέσπιση και των δύο μέτρων, ανατρέποντας τις αποτυχημένες πολιτικές των αποτυχημένων προκατόχων τους, μελών της προηγούμενης αποτυχημένης συγκυβέρνησης.
Επίσης εξετάζουν την πιθανότητα κατασκευής νέων μεγαλύτερων φυλακών σε όλες τις πρωτεύουσες των Νομών της χώρας, για να υποδεχτούν όσους αδυνατούν να πληρώσουν τα πάμπολλα χαράτσια. Με τον τρόπο αυτό θα τονωθεί σοβαρά η «πεθαμένη» οικοδομική δραστηριότητα και θα υπάρξει ως άμεσο αποτέλεσμα η μεγάλη μείωση της ανεργίας και η γενικότερη άνθιση της Εθνικής Οικονομίας.

1 σχόλιο:

akrat είπε...

ε τότε να παρουσιαστώ πάραυτα...