Αγνώστου (σε μένα...) σοφού:

«Η κακία στον κόσμο δεν είναι αποτέλεσμα της κακίας των κακών αλλά της αδράνειας των καλών».

...υιοθέτηση-αντιγραφή υπό Kλαζομενίου του έλληνος

29/3/14

Πολυνομοσχέδιο..., όπως λέμε πολυκατάστημα, πολυπλόκαμος και πολυδαίδαλος διαπλοκή, πολύνεκρη μάχη κλπ...

* Αύριο ΨΗΦΙΖΕΤΑΙ έλεγαν το πρωί στα κανάλια διάφοροι... Όχι συζητείται (και μετά μπαίνει σε ψηφοφορία...) στη Βουλή... Ψηφίζεται έλεγαν.
Η πλήρης και ολοκληρωτική μετατροπή των βουλευτών σε στρατιωτάκια εκτελούντα εντολές. Με τη διαδικασία του κατεπείγοντος μάλιστα. Δουλάκι της Εκτελεστικής εξουσίας η Νομοθετική.
Τό 'καναν κι άλλοι στο παρελθόν, το παράκανε ο Σαμαρτζίκος. Σέρνοντας απ'το καπίστρι και τους εναπομείναντες δόλιους ΠΑΣΟΚους, ως αντιπαροχή που γλίτωσε τον αρχηγό τους, τον Βαγγέλη καλέ, από τυχόν καταδίκη για το έγκλημα της απόκρυψης της "λίστας Λαγκάρντ"...

* Λέτε να τα καταφέρει η ..."χαμογελαστή νυφίτσα"(*), ο Κωστής; Λέτε να τα καταφέρει να ξεχαρβαλώσει τα πάντα και να τα παραδώσει στα ντόπια και ξένα μεγαθήρια; Λέτε να καταφέρει να μετατρέψει τους πιο πολλούς μικρομεσαίους σε γλισχροϋπαλλήλους των ποικίλων "πολυ"καταστημάτων;
Μπορεί και να τα καταφέρει για κάποιο διάστημα.
Τόσο ισοπεδωμένα που είναι τα νεοδημοκρατικοπασοκικά «παληκάρια», μπορεί και να τα καταφέρει.
Διότι εκτός των άλλων τρέμουν για την βουλευτική τους έδρα. Που οι περισσότεροι δεν θα ματαδούν... Όπως και νά 'χει πολλοί δεν θα ξαναδούν βουλευτηλήκι. Οπότε προτιμούν την παράταση ζωής της νεκρής τους Βουλής με οποιοδήποτε κόστος για το κράτος και την κοινωνία.
Ένα τελευταίο για την ..."χαμογελαστή νυφίτσα": 
Καλό είναι από τώρα να έχουμε κατά νού να ελέγξουμε το «πόθεν έσχες» του σε 2-3-5-10... χρόνια... Και δή το οικογενειακόν τοιούτον.

* Παραιτήθηκε ο Χαρακόπουλος. Αλλά θα υπερψηφίσει, είπε, (και) αυτήν την κατάρα. Άβυσσος η ψυχή (και τα συμφέροντα...) του ανθρώπου.

* Π"μιμίκος - Νικόπουλος: Κρά-κρά-κρά...

* Η Λιάνα Κανέλλη έχει «διαπρέψει» ως δημοσιογράφος στο ΔΟΛιο Συγκρότημα. Πολύ αργότερα βρήκε τον εαυτό της στο απολιθωμένο σφυροδρέπανο. Τί χρείαν έχομεν μαρτύρων;;;

* Μισέλ - Βούλτεψη.
Χάθηκαν από προσώπου καναλιών.
Αυτού του είδους οι αποσύρσεις έχουν άραγε κάποιο όφελος για τον αποσυρόμενο;;;

* Γάλα. Σοβαρό, σοβαρώτατο θέμα. Όχι όμως σοβαρώτερο από τα χαρίσματα στις φαταουλικές τράπεζες και τα "γκόλντεν-μπόϋς" τους, όχι σοβαρώτερο από την ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ αθώωση των ξεπουληματιών για τα εγκλήματα που θα διαπράξουν ενάντια στα δημόσια συμφέροντα!
Να ξέρουμε τί λέμε...

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *
(*) Ενώ η αλεπού, όταν μπει σε κοτέτσι, τρώει κότες μόνο μέχρι να χορτάσει, η νυφίτσα, έτσι και μπεί, τις ΣΦΑΖΕΙ ΟΛΕΣ και τρώει μόνο μία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: