Αγνώστου (σε μένα...) σοφού:

«Η κακία στον κόσμο δεν είναι αποτέλεσμα της κακίας των κακών αλλά της αδράνειας των καλών».

...υιοθέτηση-αντιγραφή υπό Kλαζομενίου του έλληνος

17/6/14

Η μεγάλη αναταραχή στους κόλπους
της Νέας -σαμαρικής- Δ.

και ο λόγος που χάσαμε στο "Μουντιάλ"

# Ας ξεκινήσω από το δεύτερο που -κυρίως- απασχολεί πολλούς συμπολίτες μας. Ο «ωραίος» Πετρουλάκης με λίγες γραμμές απ' το πεννάκι του, ερμηνεύει τόσο την δυστοκία του «νέου» σαμαροκυβερνητικού σχήματος όσο και την αποτυχία της Εθνικής στον αγώνα με την Κολομβία.
του Ανδρέα Πετρουλάκη στην "ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ"
# Για το πρώτο του τίτλου πληροφορήθηκα τα εξής:
Έχει δημιουργηθεί μεγάλη αναταραχή στην Νέα Δ., διότι 53 βουλευτές και "υψηλά" στελέχη {κάποιες πηγές αναφέρουν 2x53...} στην τελευταία ευρεία μετεκλογική σύσκεψη που συγκάλεσε ο Σαμαράς, ΔΕΝ υπόβαλαν καμμία σκέψη τους, καμμία εκτίμησή τους, καμμία γνώμη τους για το μεγαλειώδες εκλογικό αποτέλεσμα και την παραπέρα νικηφόρα πορεία του κόμματος αλλά, αφού άφησαν ολομόναχο τον αρχηγό να αραδιάζει τα γνωστά περί «success story», περιωρίστηκαν στο να τον καταχειροκροτήσουν μανιωδώς στο τέλος.
Aυτό, σημείωναν πηγές μου που πρόσκεινται σε κύκλους του περιβάλλοντος του πρωθυπουργού, δεν ευνοεί καθόλου την «εικόνα» του κόμματος, διότι του δίνει ένα χαρακτήρα αυταρχικού-αρχηγικού μορφώματος. Πράγμα που δεν ισχύει για την Ν.Δ., αφού όλες οι αποφάσεις στο κόμμα παίρνονται δημοκρατικώτατα από τα θεσμικά συλλογικά όργανά του μετά από ενδελεχή ανάλυση και βασανιστικό διάλογο και όχι με το σύστημα "μούγκα-μούγκα", που εφαρμόζεται αλλού...

# Έ! τώρα τί να πώ για το παρακάτω;;; Απλώς θα αναρωτηθώ πόσο "πριμ" πρέπει να πάρει το «όργανο» γι' αυτήν την αριστοτεχνική σύλληψη καθαριστριακής ανατροπέως την Τάξεως. 
Την έχει αρπάξει παραμάσκαλα σαν να ήταν τσουβάλι άχυρο! 
Κα-τα-πλη-κτι-κή λαβή!
«Έλα δώ, μωρή, που τολμάς να διαμαρτύρεσαι κιόλας,
ενώ έχεις λεφτά να βάφεις τα μαλλιά
ΚΟΚΚΙΝΑ...
παλιοκομμουνίστρια...»
#  666. 666. 666. Θερμά συγχαρητήρια βέβαια πρέπουν στους αστυνόμους, που ασχολούνται με τα εγκλήματα του -λεγόμενου- «κοινού»(*) ποινικού δικαίου, όταν φτάνουν να εντοπίσουν δολοφόνους σαν αυτόν που το Πάσχα σκότωσε την άστεγη στη Γλυφάδα και να προλάβουν το νέο έγκλημα που κατά τα λεγόμενά του σχεδίαζε να κάνει σε λίγες μέρες.
Είναι ΜΕΓΑΛΗ επιτυχία και απαιτεί υψηλό "επαγγελματισμό" να εντοπίσεις τον δράστη εγκλήματος, που δεν εμπίπτει στο κλασσικό «ποιός ωφελείται» ή το «ακολούθα το χρήμα» είτε σε άλλες συνήθεις αστυνομικές «μανιέρες»!
Πολύ στενοχωριέμαι όταν σκέφτομαι από πόσα άλλα εγκλήματα θα είχαν προστατευθεί οι πολίτες εάν, τόσο το τμήμα εκείνο του προσωπικού της ΕΛΑΣ, που ασχολείται με τον ξυλοδαρμό και την κατατρομοκράτησή τους για να προστατεύσει φαυλεπίφαυλες κυβερνήσεις από την λαϊκή δυσαρέσκεια, όσο και τα κονδύλια για τον πανάκριβο εξοπλισμό του, αφιερώνονταν στη δίωξη του εγκλήματος...
+ - + - + - + - + - + - + -
(*) Όπως είναι γνωστό οι ΜΕΓΑΛΕΣ καταχρήσεις δημόσιου χρήματος {π.χ. όταν ο διοικητής της ΤτΕ ληστεύει τα αποθεματικά των Ασφαλιστικών Ταμείων «εντολή πρωθυπουργού»...}, οι ΜΕΓΑΛΕΣ φοροαποφυγές, οι ΜΕΓΑΛΕΣ κομπίνες {π.χ. Ζήμενς...} δεν είναι ...κοινό ποινικό έγκλημα και έχει άλλη μεταχείριση...

Δεν υπάρχουν σχόλια: