Αγνώστου (σε μένα...) σοφού:

«Η κακία στον κόσμο δεν είναι αποτέλεσμα της κακίας των κακών αλλά της αδράνειας των καλών».

...υιοθέτηση-αντιγραφή υπό Kλαζομενίου του έλληνος

17/2/08

Ντουφεκιές στον αέρα αλλά και στο ψαχνό...

1. Συγγνώμην, με όλον τον σεβασμό, ο νέος αρχιεπίσκοπος, πριν βγάλει τον «ενθρονιστήριο» λόγο του, το πρόγραμμα του ...Συνασπισμού είχε διαβάσει;;; Λέτε νά 'παθε ...Τσιπρίτιδα κι αυτός;;;
Μην τό αποκλείετε, τόσο που ξαπλώθηκε. Πρέπει νά 'ναι κολλητικιά, δεν γίνεται!
2. Συναγωνιστή (αν αποδειχτείς τέτοιος) Τσίπρα, μην παρεξηγήσεις που όλοι ασχολούνται μαζί σου, μην νομίσεις ότι εκτιμούν τα προσόντα σου (πού εύχομαι να είναι όποια διαλαλούν οι δικοί σου), όχι! Δεν τό κάνουν γι' αυτό! Τό κάνουν γιατί δεν έχουν τίποτε καλλίτερο να κάνουν αυτήν την εποχή. Αν προκύψει καμμιά ...Σκοπιανιάς π.χ. θα σέ εγκαταλείψουν.
3. Και τί πειράζει δηλαδή που έχει μηχανή BMW;;; Το ΚΡΑΝΟΣ έπρεπε να προσέξουν αν φοράει, αν τηρεί τα σήματα κλπ... Αν ΔΕΝ τά κάνει αυτά, απλώς αποχτήσαμε έναν άλλον ...Βουλγαράκη (που δεν τά κάνει, έχει φωτογραφηθεί ο ασίκης, μάγκας κλπ χωρίς)
4. Γράφτηκε κι αυτό: Κι ο Ομπάμα ένας ...Τσίπρας είναι προς το μαυρειδερότερο...
5. Στο ψαχνό πυροβόλησε ένας σε πανεπιστήμιο των ΗΠΑ, σκότωσε 6 κι αυτοκτόνησε. Έτσι που πάνε, σημειώνεται ένα πολυ-φονικό κάθε τόσο..., δεν θα αφήσουν δουλειά για τον Μπιν-Λάντεν.
Μήπως έχει δίκιο ένας εδώ, στην blog-ική γειτονιά μας, που με το «αφοπλισμός» ξυπνάει και το «πλήρης και γενικός αφοπλισμός» κοιμάται;;; Και των κυνηγών και της αστυνομίας εννοεί το άτομο...

Υ.Γ. Άαααααααααχ! Αγάλιασα! Δεν έχει σχολείο αύριο! Θα στρωθώ στις επισκέψεις των blog απόψε, θα σάς αλλάξω τα φώτα (όπως ο «Σκάϊ» τους λαμπτήρες...) στις κακίες!

3 σχόλια:

Jason είπε...

Με τη διαφορά πως ο Ομπάμα μάλλον θα βγει!

Ναπoλέων είπε...

Άντε να βγεί κι αυτός... Θα βγεί τίποτε όμως;;;
Παίζεται...
α-α-ε
Ν.

Ναπoλέων είπε...

1.3.08
Καλημέρα
Καλές Απόκριες
Καλό Μήνα
Καλή Σαρακοστή
Καλό Πάσχα
Καλή Ψήφο
Καλές Διακοπές
Καλό Χειμώνα
Έ!... και ...Καλάαα Χριστούγεννα!
Ν.