Αγνώστου (σε μένα...) σοφού:

«Η κακία στον κόσμο δεν είναι αποτέλεσμα της κακίας των κακών αλλά της αδράνειας των καλών».

...υιοθέτηση-αντιγραφή υπό Kλαζομενίου του έλληνος

17/5/12

«extremely expensive and hard»

Έτσι χαρακτήρισε η ...κερβερίνα του ΔΝΤ τυχόν "εκδίωξη" ή "αποχώρηση" της Ελλάδας από την Ευρωζώνη.
Ξεχέζοντας {συγγνώνην για τη λέξη... αλλά δεν μούρθε κάποια άλλη πιο «κόσμια»} τα ξεφτέρια της εθελοδουλείας, τους μεγάλους και ...υπεύθυνους αρχηγούς των μνημονιακών κομμάτων, τον Σαμαρά και τον Βενιζέλο.
Που όλη τους την ψηφοθηρική εκστρατεία την έχουν στηρίξει στην τρομοκράτηση των ελλήνων με το μπαμπούλα της «επιστροφής στη δραχμή» και την απομόνωσής μας από το ευρωπαϊκό γίγνεσθαι.

Αφήνοντας όμως κατά μέρος την ντόπια μνημονιακή σκουπιδογειτονιά, ας δούμε λίγο τί βγαίνει από αυτήν την δήλωση της Λαγκάρντ.

Με το να προτάσσει το «expensive» η  ...she-hawk του ΔΝΤ {προσέξατε τη μύτη της;;; Σε γεράκι παραπέμπει...} αποκαλύπτει -χωρίς ίσως να το θέλει... δεν ξέρω- πως η όλη «βοήθεια» προς την Ελλάδα ήταν, και είναι βέβαια, για να μην τους στοιχίσει ακριβά τυχόν κατάρρευσή της.
Όσα εμφανίζονται ότι μάς δίνουν {δάνεια δηλαδή για να ξεπληρωθούν, αποκλειστικά, παλιότερα δάνεια...} τα δίνουν για να τους στοιχίσει λιγότερο η διαχρονική απομύζησή μας από τους τοκογλύφους, των οποίων η κατοχή χρήματος ανάγεται σε εποχές αποικιοκρατίας ή/και στην σύγχρονη, μέσω της «ελεύθερης» αγοράς και προδοτικών κυβερνήσεων, καταλήστευση των λαών.

Όσο για το «hard» τί να πώ;;;
Αν δεν απαλλάξουν τους λαούς από το «hard», πολύ γρήγορα θα το νοιώσουν και στην  πλάτη τους οι ανά τον κόσμο "ταγοί";;;
Σάς αρκεί;;;
Εμένα όχι.

1 σχόλιο:

akrat είπε...

λες να την πληρώσουν??

θα δούμε