Αγνώστου (σε μένα...) σοφού:

«Η κακία στον κόσμο δεν είναι αποτέλεσμα της κακίας των κακών αλλά της αδράνειας των καλών».

...υιοθέτηση-αντιγραφή υπό Kλαζομενίου του έλληνος

13/6/13

ΠΟΛΕΜΙΚΟΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΝ
Το τελευταίον προπύργιον των εγέρθητων έπεσεν αδόξως
κατόπιν σκληράς πολιορκίας υπό της απο-φασισμένης σαμαρικής ΝΔ

Όπως πληροφορήθηκα από τον πολεμικό ανταποκριτή μου, που παρακολουθεί από κοντά την κρίσιμη μάχη των απο-φασισμένων σαμαρικών δυνάμεων κατά των ομογάλακτων εγέρθητων, ο εκπρόσωπος των πρώτων -ο και "Ri-dic-oglu" αποκαλούμενος(1)- ανακοίνωσε, με τον συνήθη στόμφο του, ότι...
θα πέσει μαύρο στις οθόνες της τηλεόρασης.
Κατ' αυτό τον τρόπο, πέφτει και το τελευταίο προπύργιο των εγέρθητων. Θυμίζω ότι είχαν προηγηθεί:
1. Το ανελέητο κυνήγι παντός μελαμψού (και κατά τεκμήριο λαθραίου...) υπό τον κωδικό τίτλο "Ξένιος Δίας" του φιλοπαίγμονος κ. Δάρτη(2). Πλην βεβαίως ωρισμένων Κρητών, Ροδίων, Σαμίων, Κυπρίων κ. ά. ελλήνων διάσπαρτων σε όλη τη χώρα, οι πρόγονοι των οποίων -μάλλον από παρατεταμένη έκθεση στον ήλιο- είχαν παραμαυρίσει.
2. Η εκδίωξη αντεθνικών στοιχείων και μιασμάτων από τις επονομαζόμενες "βίλλες" («Αμαλίας» κ.α.), οι οποίες -κοίτα σατανική σύμπτωση!- έτυχε να βρίσκονται σε περιοχές έξαρσης της εγερθητικής εθνωφελούς δράσης.
3. Η κατάργηση του νόμου περί απόδοσης ελληνικής ιθαγένειας σε παιδιά που γεννήθηκαν στην Ελλάδα από νόμιμους μετανάστες, διότι είναι αμφίβολο εάν στο DNA τους δεν είναι καταγραμμένες ανθελληνικές έξεις.
4. Η απόσυρση τρικομματικώς συμφωνημένου νομοσχεδίου περί καταδίκης όσων ναζιστών χρησιμοποιούν βία, διότι τα λίαν σαμαρεπωφελή μιχαλολιάκεια "τάγματα εφόδου" έχουν την ίδια τάση και πρακτική.

Επιτεύχθηκε έτσι ο ύψιστος στόχος των απο-φασισμένων σαμαρικών, να υπάρχει πλήρης ταύτιση, ακόμα και χρωματική, με τους μελανοχίτωνες εγέρθητους, ώστε στις εκλογές οι φίλα διακείμενοι προς τους εγέρθητους να χάσουν το μπούσουλά τους και να ψηφίσουν Σαμαρά.
+ - + - + - + - + - + - + - + - + - + - + - + - + - + - + - +
(1) σελ. 1026 λατινικού λεξικού Στ. Κουμανούδη, εκδόσεις Γρηγόρη, Αθήνα 2011: ridiculus = γελοίος, καταγέλαστος.
(2) σελ. 83 αλβανικού λεξικού Χ. Γκίνη, εκδόσεις Σχ. Βιβλίων, Τίρανα 1971: dend = δέρνω άσχημα

Δεν υπάρχουν σχόλια: