Αγνώστου (σε μένα...) σοφού:

«Η κακία στον κόσμο δεν είναι αποτέλεσμα της κακίας των κακών αλλά της αδράνειας των καλών».

...υιοθέτηση-αντιγραφή υπό Kλαζομενίου του έλληνος

18/6/13

Χάσαμε τον Ντινόπουλο. STOP.
Βρήκαμε όμως τον Τζαμτζή! Ζήτωωωω!

Σ.Σ.
Ο κανονικός τίτλος του σημερικού μου "πόστ" ήταν:
«Ο πυγμαίος έδειξε την πυγμή του».
Και το περιεχόμενο θα ήταν ανάλογο βέβαια.
Αλλά η Γενική Συνέλευση των Συνεργατών του "Παρατηρητή της Ηπείρου" προσέφυγε στην αρμόδια Δικαστική Αρχή, η οποία εξέδωσε προσωρινή διαταγή που μού απαγορεύει -μέχρι να εκδοθεί οριστική απόφαση του Συμβουλίου Αναστολών- να γράψω ο,τιδήποτε αναφέρεται ευθέως ή πλαγίως στον πολυχρονεμένο μας πρωθυπουργό και μέλλοντα Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Ως νοματαγής πολίτης είμαι υποχρεωμένος να συμμορφωθώ.

* Τον Ντινόπουλο τον τρώγαμε στη μούρη ως παραθυράτο εκπρόσωπο της ΝΔ επί μήνες. Ο ρόλος του ήταν να παπαγαλίζει ότι όσα κάνει ο Σαμαράς είναι σωστά και, αν τίποτα δεν του βγαίνει, φταίει ο ΣΥΡΙΖΑ. Διακρίνονταν ο κ. πρώην δημοσιογράφος για τον στόμφο των λόγων του (κάτι μεταξύ ...Μπουμπούκου και Γιακουμάτου) αλλά και για το συνεχές και αδιάλειπτο γλείψιμο του αρχηγού. Την πάτησε όμως άσχημα διαβεβαιώνοντας -λίγες μέρες πριν- ότι δεν υπάρχει θέμα μανταλώματος της ΕΡΤ και κατακεραυνώνοντας ως ανεύθυνους συκοφάντες όσους αντιπολιτευόμενους έλεγαν ότι αυτό θα έκανε η ΝΔ.
Την πάτησε και τον ...απόσυραν από την παραθυράτη κυκλοφορία.

* Και ιδού που μάς πρόκυψε ο Τζαμτζής (βουλευτής ΝΔ Πέλλας) στη θέση του. Να λέει ό,τι του κατεβαίνει -με στόμφο πάντα- εξυψώνοντας το μεγαλείο του αρχηγού και μυκτηρίζοντας την μηδαμινότητα των αντιπάλων του, εντός ή εκτός της τρικομματικής κυβέρνησης. Φοβερό γλείψιμο... Δεν σού λέω τίποτα.
Η σημερινή του επίδοση περιλαμβάνει:
1. Ότι ο αρχηγός του απλώς προΐσταται των υπουργών (άρα είναι αθώος για τη ...στραπατσάδα στην ΕΡΤ)...
2. Σταυροκοπιώτανε συνέχεια κραυγάζοντας «Χριστός και Παναγία» για να αποδείξει ότι ήταν ανακριβή όσα -επιβεβαιωμένα!!!- έλεγε ο εκπρόσωπος της ΔΗΜΑΡ...
Βρέ, βρέ, βρέεεεεεεεε τι φρούτα ψηφίζουμε μερικοί-μερικοί...

* Αυτή η ρήση, που αποδίδεται στον Μητσοτάκη, είναι η ατάκα της χρονιάς... Για να μη σού πω της ...δεκαετίας:
«Νομιζα ότι το χειρότερο που έκανε ήταν να ρίξει την κυβέρνησή μου. Να που τώρα φαίνεται πως μπορεί να κάνει ακόμη χειρότερα».
Se non e vero, e ben trovato.

* Ο διεθνής ...κουμπάρος μας Ταήπ Ερδοάν (το "γ" δεν καλοπροφέρεται στα τούρκικα... ρωτείστε τον Γιάννη Ξανθούλη) πάει από το καλό στο καλλίτερο.
Ξεκίνησε ως Καρανταής και προχωράει ακάθεκτος για Σουλεϊμάν... Θα τα αποκεφαλίσει όλα τα μιάσματα.

1 σχόλιο:

akrat είπε...

από ούλα έχει ο μπακτσές..