Αγνώστου (σε μένα...) σοφού:

«Η κακία στον κόσμο δεν είναι αποτέλεσμα της κακίας των κακών αλλά της αδράνειας των καλών».

...υιοθέτηση-αντιγραφή υπό Kλαζομενίου του έλληνος

26/12/10

Ο ένας τό 'σκασε για Ραφήνα...
Ο άλλος θα τό σκάσει για Ν.Υόρκη;

* Πρέπει η απόσταση να έχει κάποια σχέση με το μέγεθος της ψευδολογίας και των ενγένει εγκλημάτων κατά του λαού. Δεν μπορεί...
Ο μακαρίτης Καραμανλής π.χ. μόνο ώς το Παρίσι είχε φτάσει...

* Μην αρχίσουν να κοκορεύονται πάντως πάλι οι ΠΑΣΟΚοι: Ως Γ.Γ. του ΟΗΕ διαλέγουν συνήθως τους πιό υποτακτικούς "γιέσμεν".
Σ' αυτό βέβαια ο Γιωργάκης παίρνει καλό βαθμό... Αλλά το γεγονός δεν προσφέρεται για κομπασμό...
* Ο Δασκαλόπουλος του ΣΕΒ τό έθεσε ειλικρινώς ο άνθρωπος το «ιδεώδες» για έναν επιχειρηματία: Να πληρώνει (το προσωπικό) όσο θέλει και να πουλάει (τα προϊόντα) όσο του καπνίσει.
Αυτό θα πει ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ, ραγιάδες!
* Για την Παπαρήγα τώρα... τί να σάς πω. Κι αυτή ειλικρινέστατη ήταν για τις αθρόες απολύσεις στις επιχειρήσεις του κόμματος και την πλήρη εκμετάλλευση των (αντεργατικών) συνθηκών που δημιούργησε το "πολυνομοσχέδιο" και τα προηγηθέντα αντιλαϊκά μέτρα του ΠΑΣΟΚ. «Δεν είμαστε νησίδα σοσιαλισμού» δήλωσε με παρρησία. Σωστό.
Κι εγώ, όταν είχα μάθει ότι για να χτιστεί ο "Περισσός" δούλεψαν Βούλγαροι ανασφάλιστοι «σύντροφοι», είχα αναλογιστεί μήπως το ΚΚΕ φασιστοφέρνει. Αλλά απόρριψα την ιδέα.
* Να μάς ΔΑΝΕΙΣΟΥΝ, όχι πλέον να μάς επιστρέψουν τα γλυπτά του Παρθενώνα, ζητάμε τώρα... Αντιλαμβάνομαι ότι τα ΔΑΝΕΙΑ μάς έχουν γίνει πλέον "δεύτερη φύση" αλλ' όχι κι έτσι αδερφέ!
Μάς δανείζουν λεφτά αλλά όχι να μάς δανείζουν και μάρμαρα τώρα!

3 σχόλια:

Λωτοφάγος είπε...

Είσαι καλά; Φαντάζεσαι το Βρετανικό (;) Μουσείο χωρίς τα γλυπτά του Παρθενώνα, τις αιγυπτιακές μούμιες, τα βαβυλωνιακά αρχαία και τα κινεζοϊνδικά έργα τέχνης;
Τι θα εκθέτουν; Την πρώτη γραφομηχανή; Σοβαρέψου!
Καλά λέει η συντρόφισσα: δεν είναι νησίδα σοσιαλισμού, διότι δεν επιβλήθηκε ακόμα η λαϊκή δημοκρατία! Όταν θα καταλάβουν τη χειμερινή... Βουλή, θα επαναπροσλάβουν τους απολυμένους.
Καλή Χρονιά, με Υγεία, Δημιουργικότητα και Χαρά.

akrat είπε...

έλα μωρέ ένα μαρμαράκι είναι τούτο...


χρόνια πολλά

Κλαζoμένιoς είπε...

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ !

Το κακό με αυτήν την ιστορία των "μαρμάρων", έχουμε όλοι πιά καταλάβει ...«ποιός πληρώνει το μάρμαρο»...

Είτε τα επιστρέψουν είτε μάς τά δανείσουν...
Με τί τόκο άραγε;;;